Khamis, 6 November 2008

Rumah Untuk Disewa SEGERA!!

Taman Bukit Angkasa (Blok 17-1-XX)
Kemasukkan Bulan Januari 2009 (Hujung bulan 12 dah boleh bawa masuk barang)

Kemudahan Awam
* Pengangkutan awam : Bas Rapid KL, Metro dan Bas UM, Komuter & PUTRA LRT
* Pelbagai kedai termasuk pasar borong dan medan selera
* Berhampiran dengan Madrasah An-nur (InysaAllah setiap waktu ada jamah bersolat)
* Tiada masalah parkir motosikal (kereta masalah sikit)

Kondisi Rumah
* Rumah apartment kos rendah dengan 3 bilik, 1 bilik mandi dan 1 tandas.
* Kipas syiling di ruang tamu dan 2 bilik. (1 bilik lagi akan dilengkapkan tak lama lagi)
* Tikar getah masih baru. (tak sampai 1 tahun)
* Cat masih cantik (anak masih kecil, tak pandai menulis di dinding lagi)

Peralatan Rumah
* Dapur (90% complete)
* Dapur gas dan tong gas
* Mesin basuh automatic
* Peti sejuk
* Almari lauk & etc
* Rak pinggan (pinggan tidak disediakan)
* Serba sedikit periuk belanga.

Peralatan Lain-lain
* Dua almari baju
* Satu almari perhiasan (ruang tamu)
* Satu rak kasut

Saya memberi keutamaan kepada adik-adik muslimat. Kepada yang berminat dan ingin penerangan lanjut atau rundingan sila hubungi nombor kami. Kalu nak buat site-visit pun boleh. Jika tiada respon selepas 1 Disember kami sewakan kepada orang lain.

Hubungi saya segera : Shahrul Efendi (Setiausaha Agung gD). Emel/YM : arhugorn@yahoo.com

2 ulasan:

Janshah berkata...

Mr. Admin, Xdalah fully furnished. Dapur jer yg hampir complete.

cahayaBudi berkata...

Dah dibetulkan bro. Yang penting dapur lah kan? Setakat sofa ngan rak tv tu xpe lagi! Selamat dengan hijrah anda!!